Warning: Creating default object from empty value in /home/tbaxtzhv/public_html/blog_tanev/wp-content/themes/inspire/functions/admin-hooks.php on line 160
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Бизнес поуки, преориентиране и нов дизайн

Блог образованиеПрез последните близо две години не съм писал нищо в блога. През този период в свободното си време основно се занимавах с моите хоби проекти и в по-широк смисъл със страстта ми към уеб-базираните решения. В това време научих доста нови неща свързани с избирането на правилни платформи и компоненти, базови доработки по HTML, PHP, SQL, конфигурация на виртуални сървъри, създаването на приятелски интерфейс, проучване на пазарни ниши, проучване на конкуренцията, мини рекламни кампании и други характерни за създаването и администрирането на уеб-базиран онлайн бизнес.

Не мога да кажа, че съм постигнал много с моите проекти, но не мога и да кажа, че те са провал. Както всеки млад човек с някаква идея и аз очаквах да постигна по-съществени резултати. Това ми даде голям урок за търпението, което всеки предприемач трябва да има, както и осъзнах, че идеите, които си мислим, че са невероятни, всъщност могат да бъдат не толкова успешни, колкото сме си мислили. Идеите трябва да бъдат по-задълбочено изучавани и споделяни с различни хора и по-специално с потенциалните ползватели на съответните услуги или продукти. Затова ще пиша в някоя от следващите ми публикации.

Друг важен аспект, който осъзнах е, че всеки човек трябва да се позиционира в област, в която неговите знания, страст, интереси и работен опит ще му позволят да създава продукт с най-голяма добавена стойност. Пиша затова, тъй като направих някои хоби начинания, които ми носиха сравнително приличен допълнителен доход за българските стандарти, но не достатъчно висок, за да покрия набелязаната от мен възвръщаемост за вложените от мен време и финансови средства.

Съобразно тези мои начинания и собствения анализ на моите качества, знания, професионален опит и ноу-хау, реших да насоча моето свободно време и блога в ИТ решенията, които подпомагат бизнеса и по-специално в софтуерни решения, които улесняват осъществяването на бизнес процесите. Промених дизайна на блога, както и допълних страницата „За мен“, в която ако проявявате интерес към мен, можете да научите как съм стигнал дотук.

No comments yet.

Leave a Reply